Kirke / Konfirmation

Store Bededag den 12. maj 2017 kl. 10.30

• Frederik Petersen
Konfirmationer 2018

Går du i 6. klasse og vil gerne konfirmeres næste år?

Præsterne vil i begyndelsen af april sende breve med indskrivningskort ud til konfirmation i foråret 2018 for alle de elever i 6. klasse, der går på Stenlille skole.

Bor du i et af de fire sogne, men går på privatskole, så henvend dig nu til en af præsterne, så vi kan få din adresse. Frist for tilmelding er 24. april.

Det er meget vigtigt, at du overholder tidsfristen, da det giver os mulighed for at give dig besked om undervisningstider, sted, konfirmationsdag og tidspunkt inden sommerferien.

Konfirmationer i 2018: Store Bededag, fredag den 27. april Stenmagle og Kirke Flinterup. Søndag den 6. maj Munke Bjergby. Kristi Himmelfarsdag, torsdag den 10. maj Stenlille. Evt. lørdag den 12. maj i Stenlille Kirke, hvis der er behov for det.

Vi ser frem til at møde dig og din familie til velkomstgudstjeneste i september måned og glæder os til de kommende 8 måneders konfirmandundervisning.

Maria Hjort og Kirsten Fogsgaard
sognepræster
Klik på billedet for forstørrelse
Frederik Petersen