Kirke / Konfirmation

• Dorthea Palm Andersen
  • Rasmus Ole Hückelkamp
Konfirmationer 2019

Går du i 6. klasse og vil gerne konfirmeres i 2019?

Præsterne sender i april 2018 tilmeldinger ud til konfirmation i foråret 2019 for alle de børn, der går på Stenlille skole. Bor du i et af de fire sogne, men går på privatskole, så henvend dig allerede nu til en af præsterne, så vi kan få din adresse.

Der tilbydes undervisning til alle sognebørn, samt udensogns børn, der går på Stenlille skole. Konfirmation tilbydes til alle, men sognebørnene har fortrinsret, hvis tilmeldingerne afleveres til tiden. Tilmelding senest 24. april. Besked om tildelt dag og tid gives inden sommerferien.

Konfirmationer i 2019: Søndag d. 5. maj Munke Bjergby, Store Bededag, fredag d. 17. maj Stenmagle og Kirke Flinterup, Kristi Himmelfarsdag, torsdag d. 30. maj Stenlille og evt. lørdag d. 1. juni i Stenlille Kirke, hvis behov. Vi glæder os til at møde de nye konfirmander i august.

Maria Hjort og Kirsten Fogsgaard
sognepræster
Klik på billedet for forstørrelse