Kirke Flinterup S & K / Nyheder

Nyheder

Tak for fin opbakning igen i år, til vores loppemarked d. 13. maj 2017. Vejret var med os, og vi fik et fint overskud på 3638,50 kr.

Vi har nu fået installeret 9 nye lysstofarmaturer, samt skiftet alle lysstofrør i hallen. Så nu er der lys i hallen...

Kirke Flinterup Sport & Kultur har nok et af Danmarks laveste kontingenter, vi har adgang til hallen hele året mandage til torsdage fra 16.00-22.00. Aktive under 18 år koster 150,00 kr., og aktive over 18 år koster 300,00 kr. for et helt kalender år i kontingent.

Søren Wagner er valgt til ny Formand i foreningen, efter at Tina Hansen valgte at gå af. En stor tak til Tina, for det store arbejde i foreningen. Se den nye bestyrelse under punktet BESTYRELSE.

Kirke Flinterup Sport & Kultur har købt 2 nye fodboldmål til boldbanen, bagved den gamle skole. Alle er velkomne til at bruge banen. HUSK AT SÆTTE MÅLENE VÆK FRA GRÆSPLÆNEN EFTER BRUG.

Der er desværre ikke mere en hjertestarter i Kirke Flinterup, find den nærmeste på www.hjertestarter.dk

Fra Sorø Avisen.

Billede af overrakkelsen...