Kirke / Sorggruppe

Sorggruppe

Kirkeblad 46 marts-april-maj 2016

Vi mødes hver 3. tirsdag kl. 9-11 i mødelokalet i sognegården i Stenlille i alt omkring 9-10 gange, og begge præster deltager hver gang.

Det er plads til 6-7 efterladte, og tabene skal som udgangspunkt være tab af ægtefælle/partner eller tab af voksne børn. Er du interesseret i at deltage, så kontakt en af præsterne nu.

Typisk anbefaler vi, at der er gået minimum 4-5 måneder siden dødsfaldet, da vores erfaring siger os, at sorgen først dér er klar til at blive bearbejdet i en sorggruppe.

Har du tab, der går længere tilbage, som ikke er bearbejdet, er du også velkommen.

Kender du nogen, som ikke bor i vores sogne, men som kunne have glæde af at deltage, så henvis endelig. Vi optager, hvis der er plads.

Det er gratis at gå i sorggruppe.
Klik på billedet for at se det lidt større.