Kirke / Arrangementer / Afholdte arrangementer / 2016 Sognerejse til Hamborg

2016 Sognerejse til Hamborg

Kirkeblad 46 - marts-april-maj 2016
 
16.-20. september 2016
 
Det er med stor fornøjelse, vi kan præsentere dette års sognerejse, som går til Hamborg. Rejsen finder sted fra fredag den 16. september til tirsdag den 20. september.
 
Hamborg bliver ofte kaldt »Nordeuropas Venedig«, da byen bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben. Byen har masser at byde på. Vi skal bl.a. besøge Sankt Michaelis Kirken, med kælenavnet »Michel«, en imponerende kirke i barokstil. På programmet står også et besøg i Sankt Petri Kirke i Altstadt.
 
Rådhuset (billedet herunder) er Hamborgs største vartegn med mere end 600 værelser; her skal vi på rundvisning. »Kunsthalle« rummer imponerende samlinger af europæisk kunst og er et »must«. De faste udstillinger bliver ofte krydret med specialudstillinger, der skiller sig ud og gør museet unikt.
 
Vi skal naturligvis på tur til det enorme havneområde, »porten til hele verden«, med besøg i Den danske Sømandskirke, ligesom vi skal på en sejltur på Elben. Vi planlægger at deltage i en koncert eller operaforestilling, ligesom vi naturligvis går til gudstjeneste søndag formiddag.
 
Vi bor på et godt hotel centralt i byen.
 
Dagsprogrammet er endnu ikke helt fastlagt, men vi lover, at det bliver en spændende rejse. Vedde Turist bringer os ud og hjem.
 
I Hamborg bruger vi offentlig transport.
 
Vi kører fra Munke Bjergby fredag den 16. september kl. 9.00 og er hjemme igen tirsdag den 20. september midt på aftenen.
 
Prisen er ca. 5.000 kr. pr person. (Tillæg for enkeltværelse).
 
Prisen indbefatter: Transport ud og hjem, transport i Hamborg, hotel m. morgenmad. 4x middag, udflugter og entréer.
 
Forestilling på Operaen eller koncert betales særskilt.
 
Foreløbig tilmelding: senest mandag den 5. april til sognepræst Kirsten Fogsgaard (max 30 deltagere). Herefter endelig pris, oplysning om hotel og endeligt program.
 
Med venlig hilsen
Helle Visti Jensen og Kirsten Fogsgaard
Webmaster Preben Lemann