Kirke / 9. dec. 2021 - Julekoncert

9. dec. 2021 - Julekoncert

Julekoncert i Flinterup Kirke

Torsdag den 9. december kl. 19.00

I år kan vi glæde os til at få besøg af Den Gamle Sangskat med Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, som spiller julen ind med deres trestemmige arrangementer af gode gamle klassikere. Syng med på den swingende “Vinterhvidt vidunderland”, og lyt til trioens smukke fortolkning af “Der er ingenting i verden så stille som sne”. Derudover kan man høre pigernes egne Andrew Sisters inspirerede oversættelse af “Sleigh ride”, som er blevet til “Kanetur” og lade sig overraske af et sjældent instrument på “Når du ser et stjerneskud”.

Sara, Martine og Eva kender hinanden fra de var studerende i 0’erne på RMC (Rytmisk Musikkonservatorium i København). I 2005 dannede Sara og Eva trioen Den Gamle Sangskat med Martine. De gamle sange fra ind- og udland bliver altid fremført så akustisk som muligt. Arrangementerne bliver skabt i samarbejde, og nyt materiale skrives i fællesskab. Alt holdes i den gamle ånd, så både tekst og melodi fremstår stærkt akkompagneret af Martines guitar, Evas kontrabas og iblandt Saras ukulele.

Tilmelding til sognepræst Kirsten Fogsgaard eller kordegn Helle Holm-Christensen, senest tirsdag den 7. december.

Menighedsrådet byder på en lille forfriskning.