Kirke / Corona-opdatering

Corona-opdatering

23. marts 2020

Kirkerne er lukkede på grund af coronavirus
Indtil andet meldes ud gælder følgende i vore kirker:

Gudstjenester:
Alle gudstjenester er aflyst.

Bisættelser/begravelser gennemføres. Men der tages særlige forholdsregler og der er begrænset antal pladser.
I Munke Bjergby Kirke er der plads til 25 (incl. personale), i Kirke Flinterup er der plads til 22 (incl. personale)
Dåb og vielser gennemføres. Men der tages særlige forholdsregler og deltagere begrænses til nærmeste pårørende og vidner.

Konfirmation den 3. maj i Munke Bjergby Kirke er udsat til lørdag den 29. august kl. 10.00
Konfirmation den 8. maj i Kirke Flinterup Kirke er udsat til lørdag den 29. august kl. 12.00

Kordegnen træffes på telefon 24 52 36 63 i vanlig kontortid – eller mail: hho@km.dk
Sognepræst Kirsten Fogsgaard træffes på telefon 57 80 71 16 – eller mail:kfo@km.dk

Vi beklager meget overfor vores kirkegængere, gæster og pårørende, men disse tiltag er kommet fra myndighederne for at sikre os alle mod coronavirus.

Formand for menighedsrådet i Munke Bjergby, Tove Madsen kan kontaktes på:
61757233 for yderligere information.

Formand for menighedsrådet i Kirke Flinterup, Morten Carlsen kan kontaktes på:
20235584 for yderligere information.
Menighedshedsrådet