Kirke / COVID-19 har ramt kirken igen. Se om jul og nytår.

COVID-19 har ramt kirken igen. Se om jul og nytår.

Til alle i Kr. Flinterup sogn

Covid-19 har igen ramt vores kirke i Kr. Flinterup. Det medfører, at vi kun må være 54 kirkegængere. Da juleaftensdag d. 24. december normalt er en dag, hvor vi har mange kirkegængere, må vi desværre indføre reservation denne dag. Du kan som sogneborger reservere plads til d. 24. december kl. 15.15 ved at e-maile antal personer du ønsker plads til - til:
Kirsten Fogsgaard kfo@km.dk 57807116 eller
Helle Holm-Christensen kirkeflinterup.sogn@km.dk
Vi reserverer plads efter først til mølle princippet.
Sidste tilmeldingsfrist er d. 23. december kl. 12.00

Jeg vil her også gerne erindre om, at kirken har alternative gudstjenester i julen:
- lørdag d. 25. december kl.9.30 med efterfølgende kaffe/the og julebag
- fredag d. 31. december kl. 14.00 med efterfølgende champagne og kransekage
- søndag d. 2. januar kl. 9.00 med efterfølgende kaffe/the og det sidste af julebagen

Alle gudstjenester i julen og nytåret forrettes af vor sognepræst Kirsten Fogsgaard.

Covid-19 medfører lige nu, at:
- du bedes spritte hænderne af i våbenhuset
- du skal bære mundbind/visir når du færdes rundt i kirken
- du skal følge kirkens ansatte og menighedsråd i deres anvisninger til, at vi bliver fordelt rundt i hele kirken. Ægtepar, familier og husstande må naturligvis gerne sidde sammen.

Hvis der er nogen, der her i juletiden kunne have lyst til eller brug for at besøge vor hyggelige kirke udenfor kirketiden kan det aftales med formanden for menighedsrådet Morten Carlsen på: 20235584. Så åbner jeg kirken nogle timer, hvor du har mulighed for alene eller med dine gæster at få adgang til kirken. Du skal være meget velkommen til dette.

Vi ønsker alle en god oplevelse i kirken i jule- og nytårsdagene.
Menighedsrådet ønsker ligeledes alle i sognet og jeres nære
En Glædelig Jul

Menighedsrådet