Kirke / Julekoncert

Julekoncert

UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT

Julekoncert med Michala Petri og Lars Hannibal i Kirke Flinterup Kirke.
Tirsdag den 4. december kl. 19.00

Petri/Hannibal Duo kunne i år fejre 25-års jubilæum. Som noget nyt har de i år sammensat et julekoncertprogram, som ud over de kendte toner fra barokmestrene Bach, Händel og Vivaldi vil indeholde danske og europæiske julesange i nye arrangementer.

Julekoncerterne er en del af duoens jubilæumskoncertturné i 2017/18. I det kvarte århundrede har duoen spillet mere end 1.500 koncerter i førende koncerthuse, ved festivaler samt på tv- og radiostationer i Europa, Asien, Amerika og Mellemøsten. Sammen har de udgivet seks internationalt anmelderroste og prisbelønnede cd’er. Michala Petri og Lars Hannibal har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker.

Da der jo er begrænset plads i kirken, beder vi om tilmelding til sognepræst Kirsten på kfo@km.dk, telefon 57 80 71 16 eller kordegn Helle på hho@km.dk, telefon 24 52 36 63 senest den 24. november.

Gratis adgang.