Kirke / Julekoncert

Julekoncert

Luk julefreden ind

Julekoncert i Kirke Flinterup Kirke.
Torsdag den 5. december kl. 19.00

Denne aften fyldes Kirke Flinterup kirke af julestemning. Det er fløjtenisten Tine Karlshøj-Andersen og pianisten Andreas Flensted-Jensen på klaver, der leverer den smukke musik og gode stemning.

Koncerten har fået navnet ”Luk julefreden ind”, efter Bo Bøjesens sang af samme navn, da dette netop er hensigten. Der fokuseres på det centrale i julen, såsom glæde, fred, hygge og at have tid til hinanden. Det kan godt være svært, ikke mindst i den travle og til tider stressede julemåned. Derfor er koncerten tænkt, som en mulighed for at stoppe op, nyde, finde ro og lukke julefreden ind.

Programmet tager udgangspunkt i stemningsfulde klassiske værker, som f.eks. Schuberts "Ave Maria", og flettes sammen med nogle af de store jule favoritter (”O holy night”, ”Santa Lucia” mv.). Ind imellem dette, vil vi sammen synge nogle af julens skønne sange og salmer. Ligeledes vil der undervejs blive læst en lille julehistorie af Tine, som også vil knytte nogle fortællinger til musikken. På denne måde bliver det en helhedsoplevelse, der giver julero helt ind i sjælen

Tine Karlshøj-Andersen er uddannet fløjtenist på Musikhögskolan i Malmö med debut fra solistklassen på det jyske musikkonservatorium. Hun spiller som freelancer med flere af de største orkestre i Danmark og Sverige. Tine har en omfattende koncertvirksomhed der tager udgangspunkt i at formidle musikken.

Med sig på klaver har hun Andreas Flensted Jensen. Andreas er uddannet på musikvidenskabeligt institut, Københavns universitet. Han er en alsidig musiker som blandt andet også har skrevet og instrueret musicals for børn. Andreas er en eftertragtet akkompagnatør som også har stor succes med andre grupper.

Tine og Andreas har dannet duo sammen siden 2011. Sammen skaber de en ganske særlig stemning fyldt med humor og varme.
Så kom til Kirke Flinterup Kirke og luk julefreden ind.