Kirke Flinterup S & K / Nyheder

Nyheder

Loppemarked/bagagerumssalg søndag d. 20.06.2021 fra 10-14 ved og inde i hallen. Ønsker du en stadeplads, så kontakt Martin på 40478062.

Vi har desværre fået opsagt vores aftale med brug af hallen, med udgangen af juni 2021. Vi har været rigtig glade og taknemmelige for at kunne bruge hallen til bordtennis, badminton, udendørs fodbold, møder, loppemarked og sociale sammenkomster for medlemmerne. En stor tak til Jeanne og Sundby for at have givet os den mulighed i en årrække.

Vi har nu fået installeret 9 nye lysstofarmaturer, samt skiftet alle lysstofrør i hallen. Så nu er der lys i hallen...

Kirke Flinterup Sport & Kultur har nok et af Danmarks laveste kontingenter, vi har adgang til hallen hele året mandage til torsdage fra 16.00-22.00. Aktive under 18 år koster 150,00 kr., og aktive over 18 år koster 300,00 kr. for et helt kalender år i kontingent.

Søren Wagner er valgt til ny Formand i foreningen, efter at Tina Hansen valgte at gå af. En stor tak til Tina, for det store arbejde i foreningen. Se den nye bestyrelse under punktet BESTYRELSE.

Kirke Flinterup Sport & Kultur har købt 2 nye fodboldmål til boldbanen, bagved den gamle skole. Alle er velkomne til at bruge banen. HUSK AT SÆTTE MÅLENE VÆK FRA GRÆSPLÆNEN EFTER BRUG.

Fra Sorø Avisen.

Billede af overrakkelsen...