Kirke / Arrangementer / Kommende arrangementer / Studierejse i 2023 til Israel/Palæstina

Studierejse i 2023 til Israel/Palæstina

5.-12. september 2023

Menighedsrådene ved Flinterup og Munke Bjergby Kirker har den glæde i samarbejde med journalist, tidligere TV-vært og rejsearrangør Rasmus Birkerod at indbyde til en spændende rejse med store oplevelser.

Vi går op og ned ad bibelhistorien, når vi besøger Oliebjerget og nyder synet ind over Jerusalem. Gå på opdagelse i den gamle bydel, kom med i Getsemane Have, besøg Gravkirken, se Golgatha, oplev Negevørkenen, Det Døde Hav, Kong Herodes klippefæstning Masada og tag med til Genesaret sø.

Det er alt sammen noget, der gør uudslettelige indtryk.

Tilmelding til sognepræst Kirsten Fogsgaard, kfo@km.dk, kordegn Helle Holm-Christensen, hho@km.dk eller menighedsrådsformand Tove Madsen, lillevangsvej@gmail.com

Tilmeldingsfrist: 1. oktober 2022 – eller så længe, der er ledige pladser.

Pris: 15.500 kr. Tillægspris på 3.500 kr., hvis man bor på enkeltværelse.

Depositum: Man får udleveret rejsebevis umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb. Herefter skal depositum på 3.000 kr. indbetales inden for 10 dage. Pengene skal indbetales til VIVA TOURS, som er omfattet af Rejsegarantifonden. Betalingsoplysninger vil fremgå på deltagernes rejsebeviser. Det vil sige inden 10. oktober. (Herefter er tilmeldingen bindende og depositum tilbagebetales ikke. Afbestillingsforsikring skal oprettes senest samme dag, som man indbetaler depositum. Mange har forsikringen via indboforsikring.)

Betaling af restbeløb sker 2 måneder før afrejsen, det vil sige 5. juli 2023.

Inkluderet i prisen:
Flybilletter København – Tel Aviv.
Alle overnatninger på 3-stjernede hoteller.
Morgenmad og aftensmad.
Egen bus.
Alle udflugter og entreer.
Alle drikkepenge
Bidrag til rejsegarantifonden.